Victòria i derrota en un cap de setmana amb doble jornada per l’Anytime Fitness CB Igualada
V

19 de novembre de 2019

El passat divendres es va disputar a Barcelona el partit ajornat contra el CB Roser, un dels rivals més complicats de la categoria gràcies a l’experiència i el talent de les jugadores. Des del minut zero el conjunt rival va dominar l’enfrontament gràcies a un joc molt dur i una pressió a tota la pista aconseguint així cert avantatge en el marcador.

En canvi, en els últims minuts del primer quart les joves igualadines van reaccionar amb una gran defensa mostrant un partit molt més igualat, deixant així un marcador al final de la primera meitat de 31-29.

La segona meitat va seguir amb la tònica establerta en el segon quart, amb un partit igualat basat en un joc molt dur per part dels dos equips. Però un seguit d’errors ofensius juntament amb l’encert rival en triples i tirs lliures va provocar el distanciament en el marcador en l’últim període. Finalment el marcador va ser 89-65.

Fitxa tècnica
Anotadores: Compte (0), Carner (11), Enrich (0) , Lamolla (15), Jane (15) Amatlle (7), Aniento (2), Casamitjana (3), Ojide (2), Iglesias(8) .
Parcials 21-15 18-16 21-20 29-14

Victòria 24 hores després contra un rival directe
L’endemà dissabte es va disputar a Igualada el partit corresponent a la jornada actual de competició, on les igualadines van rebre un dels seus rivals directes, el CEJ l’Hospitalet. Des dels primers minuts el conjunt igualadí va mostrar un joc seriós i seguint disciplinadament l’estratègia plantejada contra el rival. En canvi, per part del rival les irregularitats en la seva anotació provocava alternances en el marcador. Però a mesura que
avançava el temps l’Igualada anava incrementant a poc a poc el seu avantatge.

La segona meitat va ser molt semblant a la primera, mantenint un joc molt regular i intentant afrontar les ratxes d’encert per part del rival. Un cop ja en els últims minuts i amb un marcador molt igualat , les blaves van tenir la suficient sang freda per dominar l’enfrontament. Això no obstant, un triple en els últims segons de partit va igualar el marcador. Tot i això, les igualadines van aconseguir una última cistella que sentenciava el partit.

Finalment, el marcador va mostrar el resultat final de 57-55 El cap de setmana següent l’Anytime Fitness Igualada haurà de desplaçar-se a la complicada pista del Basquet Draft Gramanet.

Anotadores: Compte (10), Carner (10), Enrich (0), Ojide (1), Lamolla (13), Jane (10), Amatlle (0), Aniento (8), Casamitjana (0), Segues (5), Iglesias (0), Yañez (0)
Parcials 16-14 12-12 17-14 12-15

Creus que Igualada necessita més carrils bici?