Victòria del femení i derrota del masculí en l’inici de temporada de l’Igualada VC
V

4 d'octubre de 2018

Després de començar la pretemporada amb molta il·lussio i nous projectes l’Igualada Volei Club iniciava els primers partits de varis equips del club el passat cap de setmana.
El dissabte el Jorba Sola Sènior Masculí es va desplaçar a la pista del AE Sandor per disputar la primera jornada de la primera divisió catalana. El partit va acabar amb un marcador de 3 sets a 1 (25-23/22-25/25-12/25-21), favorable als locals. En un partit molt disputat els locals van imposar la seva experiència i van sumar els punts claus de cada set i van guanyar el partit.
El pròxim partit l’IVC serà a la pista del GET Blume el diumenge a les 11 hores.

Sènior femení remonta i s’emporta el primer partit
Malgrat les complicacions el sènior femení de l’Igualada Volei Club va saber lluitar i sobreposar-se a un 2-0 en contra i endur-se la victòria per 2-3 a la pista d’un complicat Volei Molins.
Un bon inici, va fer posar les igualadines per davant al primer set fins al final, on errades puntuals van fer decantar la balança cap al marcador local.
La impotència de no saber tancar el primer set es va veure al segon set, on unes desconegudes jugadores de IVC van rendir-se des de l’inici i van perdre el set per 25-15.
Entre l’espasa i la paret, les noies igualadines van treure el seu millor joc, tornant el parcial demolidor al Volei Molins, situant el 2-1 al marcador.
Amb bones sensacions i una dinàmica ascendent, les anoienques van saber lluitar i patir fins a final de set, per igualar el marcador 2-2 i portar la victorià final a la sort del tie-break.
Amb el cansament mental i físic que comporta una remuntada com aquesta, i amb una notable millora del nivell del rival, les jugadores igualadines van sortir per sota el marcador (10-5), però en comptes de rendir-se, i treballant com un equip, van aconseguir posar-se per davant (11-12) i endur-se el partit en un ajustadíssim 15-17 final.
La setmana que derbi anoienc a les Comes davant al Torre de Claramunt, a les 18:00 us esperem.

Victòria també del Juvenil Femení

L’Entreteixits Juvenil Femení va debutar contra el Sant Boi, aquest dissabte passat a Les Comes. Les ganes de començar la temporada és va fer paleses des de l’escalfament, jugant un bon joc des de l’inici i sense errors, deixant un contundent 25-4 el primer set. El segon va tenir el mateix guió, acabant 25-10. L’equip va aprofitar el tercer set per fer algun canvi de posició, però una petita relaxació de l’equip, va fer que es patís al final, deixant el marcador 27-25.