Victòria del CFI per creure en la sisena plaça
V

15 de maig de 2017

L’ambició d’aquests jugadors és tan gran, que tot i aconseguir l’objectiu de la permanència volen escalar el major nombre de posicions. Ahir tenien un enfrontament contra el cuer de la categoria, el Morell. Tot feia pensar que el partit seria senzill, però ja se sap que en aquesta categoria tot s’ha de treballar. Inici molt igualat amb un Igualada molt dominador. Tot i així, les jugades de perill queien amb comptagotes i els visitants es sentien còmodes amb el seu rol defensiu.
No obstant, al minut 19, el panorama ha canviat. Gran centrada de Baraldés que remata Abdel, amb un gran cop de cap, al fons de la xarxa. Els blaus s’avançaven al marcador. A partir d’aquest moment, el partit ha mort. Molt poca intensitat per part dels dos equips. Els minuts passaven i les ocasions brillaven per la seva absència, arribant al descans amb l’un a zero.
A la represa, la tònica del partit va ser similar. Tot i que, els jugadors de Dani Gimeno tenien un punt més de tensió, fet que permetia que les ocasions arribessin amb major facilitat. D’aquesta manera, al minut 58, Fran ha culminat una gran passada d’Arnau per a fer el 2 a 0. I quan semblava que el partit ja estava mort. Una falta d’Arnau, quan era l’últim defensa, ha suposat l’expulsió blava i fer entrar el rival al partit.
Tot i això, els igualadins han aguantat i al minut 81, Èric ha establert el 3 a 0 final a partir d’un gran xut des de fora l’àrea.
Amb els tres punts, l’Igualada es col·loca a la novena posició i està a tres punts de la sisena posició amb sis punts en joc.
Diumenge vinent, a les 12 del migdia, els blaus es desplacen a Castelldefels per jugar davant el Vista Alegre.