Victòria agònica de l’Igualada Rigat en els últims 12 segons
V

13 de gener de 2020

IGUALADA RIGAT 4
CP VOLTREGÀ 2

L’Igualada Rigat va guanyar per 4 a 2 al CP Voltregà en un partit molt igualat que no es va decidir fins a 12 segons del final, amb un doblet de César Vives des del punt de penal. Les dues dianes anteriors van ser obra de Roger Bars. L’empat del CE Noia deixa als arlequinats en tercera plaça.

No va ser un partit fàcil, el Voltregà es va avançar al minut 3 amb un gol de Vargas, que va rematar a mitja alçada un passi interior. De fet, els arlequinats no van entrar al joc fins al minut 10. Quan la maquinària va començat a funcionar, es va veure un gran Igualada a la pista, i amb ell els resultats. Roger Bars, entrant des del vèrtex i aixecant la bola al primer pal, va aconseguir l’empat amb un gran gol.

Però els osonencs es van tornar a avançar dos minuts abans del descans, a través d’una falta directa molt protestada pels igualadins per peus de Sergi Pla. Eric Vargas va transformar-la i va pujar l’1 a 2 al marcador, resultat amb el qual es va arribar al descans.

L’Igualada Rigat podria haver empatat només arrencar la segona meitat, amb una altra falta directa per blava a Adrià Ballart, però Pla no va poder transformar-la. Tampoc Méndez un minut més tard en una altra falta directa (per 10 faltes d’equip del Voltregà). El gol no va arribat fins al minut 19 quan, un altre cop Bars, va a batre Blai Roca amb una mitja volta dins de l’àrea.

Després d’un tram final accelerat i on Elagi Deitg va salvar el tercer gol del Voltregà al minut final, van arribar els 12 segons màgics. La parella arbitral va xiular un penal molt protestat pels visitants però Tety Vives va anotar-lo: un gol que valia 3 punts. Nou segons més tard va repetir la gesta des del punt de penal, establint el 4 a 2 definitiu.

El proper partit de l’Igualada Rigat serà de la World Skate Europe Cup. Rebrà a l’Scandiano italià a Les Comes, amb un resultat desfavorable per la mínima que ha de remuntar per aconseguir una plaça a quarts de final.

Creus que amb la nova normativa de lloguers s'abaixaran notablement els preus de la Conca?