Veïns de la plaça Pius XII recullen firmes farts del soroll per Festa Major

364

Un grup de veïns de la plaça Pius XII ha iniciat una recollida de signatures i ha presentat una queixa davant l’Ajuntament pel què consideren un excés d’activitats en aquest indret durant la Festa Major, sobretot d’actes juvenils de la Coll@nada.

Els veïns volen “deixar constància dels sorolls i molèsties soferts pels veïns de la plaça Pius XII i carrers adjacents durant tota la setmana de celebració de la festa de l’any passat, pels concerts, sopars i espectacles de tot tipus que es feren a la plaça, amb uns sorolls constants que motivaren l’alteració de la tranquil·litat fins a altes hores de la matinada, amb un elevat volum de la música i la xerrameca constant, sense poder dormir”.

Segons l’escrit veïnal això demostra “el despreci de l’organització envers els veïns, ja que ningú no ens va anunciar aquests actes, a més de que se’ns va apropiar de les façanes sense demanar cap permís”. Els veïns han donat a conéixer la situació al govern municipal i a representants de l’oposició, i demanen o bé el trasllat d’aquestes activitats, o que es compleixi de forma estricta el que diu l’ordenança municipal reguladora del soroll i les vibracions.