Valoració de la temporada del CT Pobla de Claramunt

40

Com ja vam anunciar, a la Pobla el tennis es mou, i és que al Club Tennis La Pobla de Claramunt, amb l’arribada del bon temps, torna a tindre una activitat força destacable.

Per començar, remarcar que finalment l’equip absolut que competia a la Lliga catalana de la Federació Catalana de Tennis ha aconseguit l’ascens de categoria. S’ha aconseguit certificar l’ascens aquest darrer cap de setmana en una eliminatòria vibrant a domicili del C.T Torribera. Tot i haver-se jugat partits molt ajustats, els poblatans finalment van aconseguir imposar-se per 1-4. Només ens queda felicitar els nostres jugadors per la seva constància i esforç: Marc Casado, Antoni Duarte, Dani Ruiz, Arnau Poch, Antoni Jiménez, Carles Casals, David Martí, Ernest Poch, Manuel Ruiz i Albert Escolar.

Felicitar també als equips +40 i +50 per la seva dedicació durant tota la temporada. Han dut el nom del C.T Pobla a molts clubs de la nostra terra. Tots aquests jugadors representen el nostre club amb constància i sacrifici, demostrant els valors que el C.T Pobla porta més de 30 anys promovent, formant jugadors de tennis, però sobretot, formant persones.

Però quan acaba una competició, en comencen de noves! La primera que volem remarcar, el torneig social individual que realitzem al nostre club anualment ja s’ha iniciat, i proximament iniciarem el torneig de dobles. Més de 40 jugadors disputaran els pròxims mesos el torneig social per decidir qui és el millor jugador i la millor parella del club. Cada tarda, a les pistes del C.T Pobla, hi podreu trobar partits de tennis de tots els nivells per a gaudir del tennis local.

També ens satisfà anunciar que des del club s’ha iniciat dues noves aventures, reprenent l’organització de torneigs comarcals de tennis. En aquest cas ens hem aventurat en l’organització d’un torneig de dobles femení, i un altre torneig juvenil masculí i femení per a les categories aleví, infantil, cadet i júnior . Aquests torneigs es desenvoluparan els pròxims dos mesos, i esperem aconseguir un bona participació de jugadores/es de tota la comarca.

Pel que fa al torneig femení, des del C.T Pobla estem convençuts que hem de donar un nou impuls a aquesta categoria, impulsant-la i motivant a les jugadores amb nous reptes.

Per a obtindré més informació, podeu adreçar-vos a la nostra web : www.ctpobla.cat

Per altra banda, el club segueix en la seva política de renovació, i un dels aspectes més importants és la modernització pel que fa a les reserves de pistes. Tot i que ja està instal·lat el sistema, estarà encara dues setmanes de prova, per a principis de maig passar a estar 100% operatiu. Aquest sistema ha de facilitar que els nostres socis puguin fer reserves de pistes quan i des d’on vulguin. Ja que a més es disposarà d’un aplicació android per a fer ús del sistema des del telèfon mòbil.

Avancem amb els temps, ens adaptem, ens renovem, però sobretot, seguim gaudint del tennis i la vessant social del nostre club com el primer dia.