Vallbona busca fomentar la participació ciutadana i la promoció del comerç i el turisme

23


L’Ajuntament de Vallbona d’Anoia ha signat dos convenis de col·laboració amb el Consell Comarcal de l’Anoia a través dels quals, l’ens comarcal oferirà suport tècnic per a dos projectes; per una banda, per al desenvolupament d’accions de participació ciutadana i per altra banda, per a la dinamització comercial i turística del municipi.

El conveni de suport tècnic compartit de participació ciutadana permetrà al municipi de Vallbona executar actuacions específiques de participació ciutadana i acció comunitària en el poble. El suport tècnic que es rebrà inclou, des de la redacció i tramitació de les subvencions, fins a l’assessorament i seguiment dels plans a desenvolupar.

D’altra banda, el conveni de suport tècnic compartit per al desenvolupament econòmic compromet a les dues entitats a treballar conjuntament per a desenvolupar projectes de dinamització comercial i turística del poble, que situïn a Vallbona en el mapa i promocionin l’activitat del comerç de proximitat.

L’alcaldessa de Vallbona d’Anoia, Maribel Ferrer, va mostrar la seva satisfacció i va manifestar que “acords com aquests suposen un pas endavant per a la materialització de projectes que permetin la promoció econòmica del municipi”.