Vallbona Comerç i l’Ajuntament potencien el comerç de proximitat durant les festes de Nadal

32

nadal-vallbona-comerc%cc%a7-ajuntament-proximitat-veuanoiaL’Associació Vallbona Comerç i l’Ajuntament de Vallbona d’Anoia han organitzat un seguit d’activitats per potenciar el comerç de proximitat al municipi. La proposta destacada d’aquest Nadal 2016 és el sorteig de la Gran panera de Vallbona Comerç, valorada en 650 euros. Per participar-hi només cal comprar a tres comerços de Vallbona.

La primera de les activitats serà l’arribada del Tió gegant de Vallbona el 3 de desembre i un taller en família per construir el teu tió de fang organitzat per l’AMPA. Una setmana més tard es farà un esmorzar solidari a la plaça, amb la col·laboració del Casal d’avis, que destinarà els diners a la Marató de TV3 i la presentació de l’interessant llibre “Gegants de l’Anoia” amb la participació dels Geganters de Vallbona d’Anoia. El dia 12 s’encendran les llums de Nadal, que acompanyaran els vallbonencs durant les festes, així com la música que també omplirà els carrers. El dia 17 serà el torn del mercat de productes de segona mà, el bingo solidari amb la Marató i el Concert de Nadal de la coral Ara i aquí a l’església de Sant Bartomeu.

El dia 24, a banda de poder cagar el Tió Gegant, també es farà l’entrega de la Gran panera de Nadal i el Premi del “Posa el nom a la llar d’infants”. A la mitjanit se celebrarà la tradicional missa del gall. Els dies de Nadal i de Sant Esteve es farà el concurs del pessebre, i el dia 26, el Saló de la infància al Pavelló. La recta final serà el dia 31, amb la recepció del patge Faruk i l’entrega de premis del concurs de pessebres, i el 5 de gener amb l’arribada a Vallbona de Ses Majestats els Reis d’Orient.

Les bases del sorteig de la Gran panera i del concurs de pessebres, i tots els detalls de les d’activitats d’aquestes festes nadalenques, es poden trobar al web de l’Ajuntament, vallbonadanoia.cat.

Els comerços que participen a la Gran panera són Alimentació i Cansaladeria Can Tiquet, Bar La Brasa, Bar Cal Saumell, Bar Restaurant Simon, Bar Restaurant La Piscina, Cal Frare, Cal Sec, Carnisseria Corral, Estètica i Perruqueria Vallbona, Farmàcia Concepció Font, Ferreteria Jumilla Solà, Serveis d’Assessoria i Atenció Psicològica i Supermercat Neus.