Una mostra recull el treball dels 30 anys de carnaval del Camp del Rei

40

vilanova.jpg

La bona afluència de públic i les felicitacions van marcar la inauguració de la mostra que l’Associació Cultural Camp del Rei ha realitzat al Rovy Espai Cultural; una exposició que recull el treball dels 30 anys de participació i organització en el Carnestoltes de Vilanova del Camí, tant pel que fa a la convocatòria anual de la cita del Carnestoltes Infantil, com a la realització de la comparsa que any rere any, es presenta amb creacions molt originals.
Material de confecció, fotografies dels preparatius, de la festa i molts records que demostren la intensa activitat i el bon treball realitzat al llarg d’aquests 30 anys que el president de l’Associació Cultural Camp del Rei, Manolo Cano, valorava amb satisfacció a Ràdio Nova.
Durant la inauguració, força concorreguda per representants polítics, es va projectar un audiovisual amb una col·lecció d’imatges que repassaven també una part històrica fonamental d’aquesta entitat. Al llarg del passi, Manolo Cano va anar detallant algunes anècdotes viscudes amb persones de l’associació que també assistien a l’acte i que van posar de relleu els bons records que els membres de l’entitat guarden d’aquestes tres dècades d’activitat.
Cano destaca, entre altres detalls de l’exposició, una mostra de costura de les disfresses que han elaborat en aquests anys, però amb la curiositat que estan fetes en miniatura.
També cal subratllar els plafons amb cartró i material sobrer de la darrera edició del Carnestoltes. Novament una aposta per reciclar que l’entitat ja ha incorporat com un valor afegit en l’elecció i construcció de la disfressa anual per a la seva comparsa.
La mostra es podrà visitar fins a mitjans del mes de juliol, els caps de setmana de 7 a 9 del vespre.