Un mal inici condemna l’Igualada Rigat
U

10 de desembre de 2019

L’Igualada Rigat va caure per 1 a 5 gols davant del CE Noia, una derrota influenciada per un mal inici de partit. Amb aquesta derrota, la quarta de la temporada, els igualadins continuen tercers amb 22 punts.

Contra els de Sant Sadurní, al minut 7, els arlequinats ja perdien per 0 a 3 amb gols de Llorca i Manrubia (aprofitant segones accions després d’aturades d’Elagi Deitg, que va tornar a completar una gran actuació) i Aragonés, de remat exterior. L’1 a 3 de Sergi Pla a l’equador de la primera meitat obria una petita escletxa a l’esperança per afrontar la segona part i somiar amb la remuntada.

A la represa, César Vives va tenir ocasió de reduir distàncies des del punt de penal, però Fernández va aturar el tir. La segona part va ser més igualada i l’1 a 3 es va mantenir fins al tram final del partit, quan el Noia va ampliar les diferències amb un altre gol d’Aragonés de tir creuat a l’escaire i un del veterà Xavi Costa de penal.

Ara, l’Igualada Rigat s’haurà de centrar en la competició europea perquè dissabte visita la pista de l’Scandiano italià. 72 hores després jugarà a Palafrugell i tancarà l’any a Calafell, ja en l’inici de la segona volta.