Un jove de 22 anys veí d’Igualada mor a la platja de Tarragona

46

094_La_platja_i_la_punta_del_Miracle,_des_del_Balcó_del_Mediterrani.jpg

Un jove de 22 anys, veí d’Igualada i de nacionalitat marroquina, ha mort aquest dijous mentre es banyava en una zona de roques a la platja del Miracle de Tarragona. Protecció Civil ha rebut l’avís cap a tres quarts d’una del migdia que dos nois que s’estaven banyant en una zona de roques a prop de la platja del Miracle i un d’ells semblava que tenia problemes per sortir de l’aigua. Un dels dos ha pogut sortir pel seu propi peu i l’altre ha hagut de ser rescatat de l’aigua pels Bombers de la Generalitat i altres persones que estaven a la zona. Els serveis sanitaris que s’han desplaçat fins al lloc no han pogut fer res per salvar la vida del noi, que havia anat a la platja amb dos amics.
Fins al lloc, s’han mobilitzat dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), tres patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat, i tres patrulles de la Policia Local de Tarragona.
Protecció Civil insisteix en la recomanació de no banyar-se en cas de trobar-se malament o estar cansat. També demana que si s’observa alguna persona amb problemes dins de l’aigua s’avisi immediatament el socorrista abans d’anar a rescatar la persona en cas de no ser expert en rescat aquàtic.