Un Igualada Rigat molt efectiu s’emporta els punts davant el CP Voltregà
U

8 de maig de 2019

L’Igualada Rigat va sumar la catorzena victòria de la temporada (1-3) davant el CP Voltregà, un triomf que l’acosta a la fita dels 50 punts. Igualada i Voltregà van disputar-se un matx molt igualat, que es va acabar decantant per una gran actuació defensiva dels de Ferran López, on va destacar molt positivament el paper del porter Elagi Deitg. El porter de l’Igualada Rigat va oferir un recital d’aturades i va evitar que els locals marquessin una falta directa quan l’Igualada Rigat guanyava per la mínima i quedava poc més d’un minut per la fi del partit.

De fet, el CP Voltregà va dominar més el partit però no va materialitzar-ho en victòria. La primera part va acabar amb un empat sense gols gràcies, en gran part, a l’actuació d’Elagi Deitg i als pals, ja que els osonencs van estavellar fins a tres vegades la pilota al ferro.

La segona part va ser clau per definir el partit. Només havien passat 26 segons quan Ton Baliu va aconseguir la primera diana del partit, després d’un contraatac conduit per Méndez i el propi Baliu. El 0-1 es va mantenir fins al minut 17, quan Adrià Ballart va empatar el partit. Però els arlequinats van reaccionar ràpid i Ton Baliu va tornar a avançar als igualadins amb una nova contra.

Amb l’1-2, l’Igualada Rigat va cometre la desena falta, però Elagi Deitg va evitar el gol. La sentència va arribar a només cinc segons del final, quan Met Molas va transformar la pena màxima.