Un gol en els últims segons dona la primera victòria de la pretemporda a l’Igualada Rigat
U

26 d'agost de 2018

24 hores després de perdre contra el CP Calafell en l’últim minut, l’Igualada Rigat es va refer i es va emportar la victòria contra l’Alcoi, també en l’últim minut. També igual que en el partit de divendres, l’Igualada va ser el dominador del joc en la primera part, però aquesta vegada aconseguia superar la porteria rival i arribava al descans amb el marcador favorable, 2-0, amb gols de Jordi Méndez i Tety Vives.

En l’inici de la segona part, però, es llançava per la borda l’avantatge aconseguit i el conjunt valencià empatava el partit amb dos gols de Renato Castenheira en els dos primers minuts i més endavant completava la remuntada amb un gol de Deri Mataix.

El conjunt de Ferran López, però, no va abaixar els braços i a falta de poc més de tres minuts per acabar el partit, va empatar el partit a través d’Oriol Vives. Els arlequinats empataven el marcador i també ho estava el comptador de faltes. Tots dos conjunts estaven amb 9, així que qualsevol contacte podia provocar una falta directe. I aquesta va arribar a falta de 15 segons per acabar el partit. I l’havia de llançar l’Igualada. Oriol Vives va ser qui va agafar la responsabilitat i tot i errar el primer llançament, ell mateix va agafar el rebot i va intentar el gol de nou, aquesta vegada amb més sort.

Així doncs, l’Igualada s’imposava per 4-3 en un final molt intens, igual que havia passat en el partit de divendres. Ara, els arlequinats estan amb una victòria i una derrota en el grup D de la Lliga Catalana. El pròxim dimarts, disputaran el tercer i últim partit de la fase prèvia a la pista del Lleida Llista, que els podria donar el passi a quarts de final.