Un tercer i un cinquè premi de la Grossa de Nadal esquitxen Calaf i Igualada

70

Bombos de la Grossa de Nadal

L’administració de Calaf situada al carrer Sant Jaume ha venut un dècim número 05163, que ha rebut el tercer premi de la Grossa de Nadal, valorat en 500.000 euros per sèrie. Per la seva banda, l’estanc de la Rambla de Sant Isidre d’Igualada ha venut un dècim del número 00093, un dels cinquens premis, premiat amb 6.000 euros. Els altres dècims d’aquest número s’han venut també a Alacant, Badalona, Barcelona, Benicàssim, Blanes, Eivissa, Montferrer i Castellbò, Onil, Quart de Poblet, València, Vilobí d’Onyar, Galícia, Madrid, Andalusia, el País Basc, Castella i Lleó, Castella la Manxa, les Canàries, Astúries, Extremadura i l’Aragó.

També ha tocat a Catalunya part del segon premi,  el 12775, amb una quinzena de sèries a Roda de Berà i una a Santa Perpètua de Mogoda. Entre les dues poblacions sumen uns 20 milions d’euros. Caldes de Montbui ha repartit 9,6 milions d’euros d’un altre cinquè premi, el 73867.

La Grossa de Nadal ha recaigut aquest any a la població de Roquetas de Mar, a Almeria. El primer premi suposa 400.000 euros per cada dècim del número 79140.