Últims dies per presentar treballs per al Premi Gumersind Bisbal i Gutsems

12

El divendres 28 d’abril és el darrer dia per presentar treballs per al Premi Gumersind Bisbal i Gutsems, que convoca cada dos anys l’Ajuntament de la Pobla de Claramunt. Els estudis es poden presentar personalment a les oficines municipals o enviar-los a l’adreça Av. Catalunya, 16-08787 La Pobla de Claramunt.

El certamen està dotat amb 1.700 euros a més de la publicació del treball guanyador per part de l’Ajuntament. El Premi Gumersind Bisbal i Gutsems es concedeix, en anys alterns, a un estudi d’investigació sobre una comarca de llengua catalana o de qualsevol de les seves localitats o dels seus personatges. Però, en igualtat de mèrits, es donarà amb preferència per un tema referit a la Pobla de Claramunt o a la comarca de l’Anoia. Des de l’any 2016 el certamen compta amb la col·laboració del Centre d’Estudis Antoni de Capmany de la Universitat de Barcelona.

Les obres hauran de ser inèdites, redactades en català, escrites a ordinador a doble espai, presentades per duplicat, en paper i en CD i signades per l’autor. S’hauran d’acompanyar d’una instància per tal de deixar constància de la presentació en el registre de l’Ajuntament. Els treballs hauran de tenir una extensió mínima de 150 pàgines i màxima de 450, aproximadament. No podran guanyar el premi els treballs ja publicats o bé premiats en altres concursos.

El veredicte es donarà a conèixer en el transcurs d’un acte públic que es farà el diumenge 10 de setembre al migdia a l’Ateneu Gumersind Bisbal. Per a més informació es pot trucar al telèfon 93 808 60 75, per mail termesls@diba.cat o al web www.lapobladeclaramunt.cat.