La Unió Empresarial de l’Anoia i l’Ajuntament de Montbui, junts per potenciar l’activitat econòmica de l’Anoia

131
Teo Romero i Blai Paco, en el moment de signar el conveni.

La Unió Empresarial de l’Anoia i l’Ajuntament de Montbui, ens gestor del Centre Cultural Mont-Àgora, van signar divendres passat un conveni de col·laboració amb l’objectiu d’ajudar a potenciar l’activitat econòmica de la comarca a través de la utilització d’aquest espai de les arts i del coneixement.

En aquest sentit, l’acord signat per l’alcalde montbuienc Teo Romero, i el president de la UEA, Blai Paco, manifesta cedir a l’associació empresarial les diferents sales per facilitar a les empreses les eines i habilitats per créixer organitzant formacions, conferències, actes de “networking” i d’altres accions similars.

Així mateix, les empreses associades a la UEA disposaran d’una tarifa especial d’un 20% de descompte sobre els preus establerts, per a l’ús de les instal·lacions, sempre i quan realitzin accions relacionades amb la seva activitat empresarial.

Les dues parts signants veuen amb bons ulls l’acord per que consideren que afavorirà al teixit empresarial de l’Anoia i el centre Mont-Àgora s’establirà com un espai destacat per als negocis. Des de l’Ajuntament de Montbui, el batlle Teo Romero remarca “la importància d’obrir Mont-Àgora a totes les institucions que treballen per dinamitzar la nostra comarca. Pensem que Mont-Àgora pot ser una bona eina per potenciar l’activitat dels empresaris anoiencs, tant com a lloc de trobada, com també essent un espai clau d’expansió del coneixement. Tenim un espai preparat per acollir jornades, trobades, convencions sectorials, i aquesta col·laboració amb la UEA és molt important per a nosaltres perquè també entenem que és una manera de fer comarca i de vertebrar el territori”.

El Centre Cultural Mont Àgora és un equipament emblemàtic, situat a Montbui, i que inclou tot un seguit d’espais per a la pràctica i el foment de la cultura, alguns del quals poden acollir, puntualment, diferents manifestacions i/o trobades vinculades a d’altres sectors d’activitat. Actualment els serveis més destacats són la Biblioteca Mont-Àgora, els cinemes Mont-Àgora, la sala d’exposicions ubicada al vestíbul i també les diferents aules on es duen a terme diferents cursets i tallers artístics.