Txell Bonet participarà a la xerrada “Família i repressió” al cicle Kalopsia d’Igualada

68
Txell Bonet, periodista i companya de Jordi Cuixart. Foto: Diari ARA.

Aquest dissabte 7 d’abril tindrà lloc el segon acte del cicle Kalopsia, la xerrada “Família i repressió” amb la participació de Txell Bonet, periodista i companya de Jordi Cuixart; Ramona Verdaguer, membre de la Xarxa de Familiars de Detingudes i Èlia Torrescasana, membre de “Sallent respon”. L’acte tindrà lloc a les 19.30 h a Les Cotxeres dels Moixiganguers i serà moderat per la periodista Laura Farreras.

Per raons alienes a l’organització, el concert de Cesk Freixas, programat per tancar aquest acte, queda anul·lat i es recuperarà més endavant.

El cicle Kalopsia

Kalopsia neix de la inquietud de voler abordar el moment polític que estem vivint, però sobretot de fer costat a qui el pateix de forma directa. De fer-ho junts i juntes amb una consigna clara: si algú pateix repressió per treballar per una causa col·lectiva, la resposta no pot ser un altra que no sigui col·lectiva.

Kalopsia té com a objectiu construir un discurs antirepressiu que parli des de la comunitat, que sigui inclusiu, que aposti per transformar les coses, que posi la cultura al centre com una eina que transforma, que suma i que fa xarxa, i que en definitiva cuidi a la gent que pateix la repressió per voler canviar les coses.

El projecte irromp a la ciutat per contribuir a les caixes de resistència dels casos de repressió que afecten a persones del nostre entorn. Concretament el cas de les 51 persones anoienques citades als jutjats per la seva participació a la vaga del darrer 8 de novembre – una convocatòria de protesta en solidaritat amb els presos polítics i per la materialització de la república. I per altra banda el cas de “Som 27 i més”, on 27 persones han sigut imputades per una tancada al rectorat de la UAB l’abril del 2013 i amb peticions fiscals de 11 a 14 anys de presó i milers d’euros de multes. Un cas que a més afecta un jove anoienc vinculat al moviment juvenil i cultural d’Igualada.

Podeu consultar tota la programació a www.kalopsia.cat