Txarango fa vibrar i ballar el Parc Central d’Igualada

940

Segurament era un dels plats forts de la Festa Major d’Igualada, un dels concerts més esperats i no van fallar. Txarango va aplegar milers de persones al Parc Central, unes 13.000 segons dades de l’Ajuntament, cosa que convertiria el concert del grup català en el més multitudinari de la ciutat.

En un dels seus últims concerts abans que a partir del 13 d’octubre s’agafin un temps per escriure un nou disc, Txarango començar a tocar ben puntual, a 2/4 de 12 en punt i va anar enllaçant cançons amb discursos més reivindicatius, amb la demanada de llibertat dels presos polítics i exiliats com a un dels més aplaudits pel públic igualadí. El repertori va ser bàsicament de temes del seu últim disc, tot i que també van cantar alguna cançó de discos anteriors o el tema que van fer abans de l’1 d’octubre, “Agafant l’horitzó”.

Foto: josep romera | @imor555

Després d’una hora i mitja de concert, els de Sant Joan de les Abadesses s’acomiadaven de la gentada que els va anar a veure i van do nar pas al segon concert de la nit del Parc Central, el dels Terratombats, que celebraven el seu desè aniversari.