“Tussal’N Paqué”, espectacle musical i audiovisual al Teatre de l’Aurora

22

Diego Paqué i Llorenç Tussal, dos músics amb fortes arrels igualadines han unit el seu talent i les seves ànimes i han creat Tussal’N Paqué, un concert únic amb els tangos, boleros i cançons d’autor universals al repertori. Paqué i Tussales posen cara a cara per dialogar. I ho fan a través de les paraules i amb un repertori musical plural que passa per diferents racons del món, amb la col·laboració  de diversos artistes convidats com Ramon Enrich, Biel Jorba, Ruth Martínez, Marina Roset i Marcos Villar. Paqué i Tussal tenen bagatges musicals completament diferents però comparteixen el plaer constant de comunicar, entre ells, i amb el públic.

Tussal’N Paqué és un concert amb una producció genuïna i acurada, a mida dels intèrprets que formen part d’aquest projecte que barreja la instrumentació clàssica amb la tecnologia digital i audiovisual.

Aquest és la primera proposta de la Programació Setembre/Desembre del Teatre de l’Aurora que seguirà el proper cap de setmana (7 i 8 d’octubre) amb Barbes de balena. Tussal’N Paqué també inaugura un nou cicle de música al Teatre de l’Aurora que porta per títol Cicle Música de primera fila i que inclourà, a més del de Diego Paqué i Llorenç Tussal, dos concerts més en col·laboració amb l’Escola/Conservatori Municipal de  Música d’Igualada.

Horari i venda d’entrades

Els concerts Tussal’N Paqué tindran lloc divendres 29 i dissabte 30 de setembre a les 21 h al Teatre de l’Aurora. Les entrades tenen un preu de 10 € i 8 € (amb els descomptes habituals) i es poden adquirir per Internet i a la taquilla del Teatre de l’Aurora (a la plaça de Cal Font) una hora abans de cada funció. Més informació a www.teatreaurora.cat.