Els turisme rural de l’Alta Anoia penjarà el cartell de “complet” per Cap d’Any

50
La casa rural de Cal Barrusca, als Prats de Rei.

Bona previsió d’ocupació als allotjaments de l’Alta Anoia per aquestes festes nadalenques que ronda el 80% durant les festes de Nadal i Reis, i el 100% el cap de setmana de Cap d’Any. Es tracta de xifres similars a les de l’any passat i amb reserves fetes des de fa setmanes o mesos.

El perfil dels clients d’aquests dies continua sent majoritàriament de la primera i la segona corona de Barcelona que busca intimitat per estar amb la família o la colla d’amics, sense haver de fer llargs desplaçaments. Tots ells han trobat en les cases rurals una bona solució per poder reunir-se i celebrar les festes a un allotjament equipat i amb unes bones condicions.

Durant la seva estada, els visitants de l’Alta Anoia aprofita la seva estada per fer visites de mig dia , interessant-se, sobretot, per conèixer la Torre de la Manresana d’Els Prats de Rei, el Mercat de Calaf, el Castell de Boixadors a Sant Pere Sallavinera, el Gorg de Nafre de Copons, el Memorial de l’Exèrcit Popular de Pujalt, el Parc Eòlic de Rubió o bé el romànic de Castellfollit de Riubregós, entre d’altres.

Els visitants i turistes valoren especialment la bona acollida rebuda i els recursos naturals i patrimonials que ofereix el territori, a més de la seva restauració basada en productes de proximitat.