Trobada de la Taula Comarcal de Joventut de l'Anoia

50

taula regidors.jpg

El Consell Comarcal de l’Anoia va acollir el 12 de novembre la Taula Comarcal de regidors i regidores de Joventut, amb la presència també de la consellera de Joventut, Gemma Fabrés i tècnics del departament.
La reunió, en ser la primera trobada d’aquesta legislatura, va servir d’una banda de presentació de les noves incorporacions de regidors/es de joventut a la comarca i de la mateixa consellera, i de l’altra per explicar els serveis que s’ofereixen des d’aquest departament.
Així, la sessió es va centrar en donar a conèixer el Servei Comarcal de Joventut i l’Oficina Jove de l’Anoia, quins són els recursos que s’ofereixen als ajuntaments a través del Catàleg de Serveis juvenils 2016 i com es treballa en xarxa per detectar i establir punts en comú.
La consellera, Gemma Fabrés, va interessar-se per conèixer les necessitats dels ajuntaments i què esperen aquests de l’ens comarcal. Finalment, la sessió, va ajudar a situar i aclarir tots aquells dubtes que tenien els regidors i regidores de joventut.
El Servei Comarcal de Joventut està al servei de tots els municipis de la comarca. Per a qualsevol aclariment podeu contactar trucant al 93.805.15.85 o bé enviar un correu electrònic a HYPERLINK “mailto:joventut@anoia.cat” joventut@anoia.cat.