Triomfant inici del mundial a l’aire lliure de Toni Bou a Camprodón

13

La comarca del Ripollès va ser lescenari en la que enguany ha començat el campionat del món de trial a laire lliure, Comarca aquesta amb gran tradició dins lesport del trial com per exemple, son els tres Dies de Trial de Santigosa que cada any es disputen amb motiu de la Setmana Santa amb la base situada Sant Joan de les Abadesses.

Aquest trial tenia com a base a les afores de Camprodón, concretament a la zona coneguda com Noassar, amb uns terrenys molt apropiats per aquesta tècnica especialitat.

El guanyador va ser el pilot de Piera Toni Bou amb la Honda oficial, sent segon Adam Raga (TRS) i el tercer lloc del podi fou per el també pilot català Albert Cabestany (Sherco).

Al finalitzar el trial, Toni Bou comentava: La primera cursa de l’any sempre és complicada, perquè hi ha molts nervis i molta pressió. Aquest lloc és un paradís per fer trial, però no és el tipus de carrera que millor em va, ja que el fang sempre em costa prou, encara que crec que m’ha sortit bastant bé. Ha estat una cursa dura, la pluja crec que ens ha perjudicat una mica, però estic molt content amb aquesta victòria, ha estat la millor manera de començar. Adam Raga està apretant com sempre, és un rival molt dur i imagino que serà una temporada difícil per a tots.

Com ja és habitual, bon inici de campionat de lanoienc Toni Bou i que tot fa pensar que continuarà igual en els propers trials del mundial a disputar a Japó, Andorra, França, Gran Bretanya, Estats Units, República Txeca i Itàlia.