Tres fotògrafs professionals fan una giga foto nocturna del Bosc de les Creus

319
Captura de la gigafoto.
Captura de la giga foto.

Divendres al vespre a l’Espai Cultura de Sabadell es va presentar la giga foto nocturna més gran de la història realitzada amb la tècnica del ligthpainting. L’autor és el fotògraf Carles Domènech que ha comptat amb la col·laboració del també fotògraf Carles Calero i Alfredo Álvarez. La imatge és un conjunt de 343 fotografies realitzades a primers de novembre a l’escenari del Bosc de les Creus, obra de l’artista visual Marc Sellarès.

Per realitzar-la van caldre quatre nits i la col·laboració de desenes de col·laboradors, il·luminadors, fotògrafs i models. La imatge final es pot veure a la web http://nightlightproject.com/ i s’hi veu una panoràmica del Bosc de les creus amb prop d’un centenar de cosos nus estirats al terra enmig de les creus i amb la muntanya de Montserrat de fons. Uns personatges creats amb la tècnica del lightpainting apareixen entre els cosos despullats i l’escena vol ser una metàfora del que pot suposar per l’home els incendis forestals, la desforestació i la destrucció del planeta per la mà de l’home.

La fotografia es va presentar divendres en el marc de la presentació del festival Esguard de fotografia de natura de Sabadell que es farà el proper juny a Sabadell.

Ara s’estant seguint els passos necessaris per inscriure la imatge en el llibre del rècord Guinness.