Tres atletes del CAI ajuden a la Selecció Catalana a guanyar el Campionat d’Espanya de Federacions Autonòmiques
T

16 de juliol de 2018

Els atletes del CAI Petromiralles Cora Salas, Marc Sánchez i Jordi Yoshinori Matsuoka es van proclamar dissabte passat campions d’Espanya per Federacions Autonòmiques que es disputava a Granollers. Els tres atletes igualadins, formaven part de la Selecció Catalana que s’ha imposat per vuitena vegada consecutiva en la classificació conjunta masculina i femenina.

L’equip català va guanyar amb 497 punts, per davant d’Andalusia, segons amb
426,5 punts, i de la Comunitat de Madrid, tercera classificada també amb
426,5 punts. En total eren 14 les seleccions participants en el campionat.

En les seves respectives proves, Cora Salas va assolir el 2n lloc i la medalla d’argent en el Salt de Llargada, amb 6,20 m., mentre que Marc Sànchez era 5è en salt d’alçada amb 2,05 m. i Jordi Yoshinori Matsuoka, atleta de categoria Promesa, va assolir el 6è lloc en el Salt
de Llargada, amb 7,11 m.

En el global de la competició, els atletes catalans van protagonitzar una excel·lent actuació, guanyant 9 proves, i aconseguint 14 segons llocs i 3 tercers.

Creus que Igualada necessita més carrils bici?