El trepidant primer dia del Rec.014 dóna pas a una jornada més cultural

117

rec-stores-igualada-veuanoiaMés de 80 marques de roba de dona, home, nen i complements estan repartides en quatre grans zones del barri del Rec. La moda femenina és present amb marques com Mus&Bombon, Sita Murt, Miriam Ponsa, IKKS, Txell Miras, Nümph, Miss Me, Javier Simorra, Punto Blanco o Messcalino; la moda jove amb Pepe Jeans, Visual Poetry Barcelona, Dütch Delight, Loreak Mendian, Kaotiko Barcelona o LTB Jeans.

Les pop up stores de moda d’esport estan ocupades per Adidas, Tsunami, Grifone, Buff, WESC, Obey i Fox Head i entre les marques infantils a l’espai RecKIDS destaquen yporqué, Bean’s Barcelona, Micu Micu, Piu et Nau, Mamadú, Angué Angué, Al agua patos, Mon Marcel i, com a novetat, Violeta e Federico.

La moda d’home està representada per Josep Abril, Antonio Miro, Macson, Boxley, New Zealand Auckland, Geographical Norway o Torras.

I com sempre, les pop up stores més grans amb les marques globals com Levi’s, Lacoste, Mango o Textura, que juntament amb el Secret Market de Privalia han estat un dels èxits del primer dia del Rec.0

També segueix el Rec Pop Up Day Estrella Damm, on ahir dimecres s’hi va instalar Colmillo de Morsa.

Gastronomia, música i literatura

L’edició d’hivern del Rec.0 destaca també per la gran aposta per la gastronomia i la cultura. El festival Rec Street Food presenta els millors food trucks de menjar de carrer i el nou pop up bar, amb propostes gastronòmiques de qualitat, com Nou Urbisol de la família Jubany, Sesoliveres o Filete Ruso .

El Rec.014 va rebre l’actor Joan Negrié i les actrius Cristina Brondo i Anna Moliner, al mig.
El Rec.014 va rebre l’actor Joan Negrié i les actrius Cristina Brondo i Anna Moliner, al mig.

La cultura arriba amb música i literatura: el Rec Music Festival disposa de dos escenaris Estrella Damm, un per concerts i un altre per Dj i l’escenari Menú Stereo de Movistar+, a més de música Rec, al carrer. A l’escenari Estrella Damm destaquen grups com Museless, Cantagiró, Double Chick i Old Tucson Rock. I divendres i dissabte a la tarda els grups Inspira i Xarim Aresté actuaran a l’escenari de Menú Stereo de Movistar+, un programa de grups de música independents d’àmbit nacional, que s’emet a Movistar Xtra. A part dels concerts, divendres a la tarda tindrem l’actuació del grup de hip-hop Kyotic. Dijous, a l’espai Somiatruites, la periodista Natza Farré ens presentarà el seu últim llibre, Curs de feminisme per microones, i dissabte al matí, la Cloti Martínez, la Mari Kondo catalana, ens donarà les claus per organitzar els armaris segons els apunts del seu llibre, Reorganízate. I com a novetat, el dissabte a la tarda s’oferirà un recital de poesia, Poesia al Rec, amb els poetes Enric Casasses i Josep Pedrals.

Continua el projecte Rec Tshirt, que vam iniciar en el Rec.013, on cada edició un dissenyador crea una samarreta Rec.0. Si al juny va ser Miriam Ponsa, aquesta vegada és Visual Poetry Barcelona qui ha dissenyat el model exclusiu, que es pot comprar a la seva pop up store del Rec.014.