Un treball col·lectiu extraordinari permet al Physic CB Igualada endur-se un partit feixuc
U

7 de novembre de 2016

senior-femeni-cbiPHYSIC CB IGUALADA 45 – 41 PLATGES MATARÓ

5 inicial Physic CB Igualada: N. Soler, J. Lamolla, B. Armengol, M. Teixido, S. Carrasco.

5 inicial Platges Mataró: T. Gomez, TK. Ford, E. Murat, A. Magriña, R. Kehoe.

Premsa CBI – Cinquena victòria a casa de les sèniors del Physic CB Igualada contra un rival directe a la classificació, gràcies a la gran defensa en tot el partit. El matx ha començat amb un intercanvi de cistelles per part dels dos equips. Amb un marcador desfavorable per les locals (2-4), un triple de Judit Lamolla ens avança al marcador. Just després d’aquesta jugada, una bona defensa de les igualadines, fa que amb un contraatac de Santa Carrasco a Judit Lamolla ens posem amb un marcador favorable de 9-4. Seguit d’aquest contraatac, l’entrenador de l’equip visitant demana temps mort, i a la represa les noies del Mataró ens fan un parcial de 0-4. Gràcies a la línia de tirs lliures, s’acaba amb un primer parcial favorable de 13-11.

En el segon quart, les igualadines van sortir amb ganes de seguir portant la iniciativa en el marcador, i només començar Marta Amatlle anota un triple, després de la bona circulació de pilota en atac. A la següent jugada, les igualadines segueixen imposant un gran nivell en defensa per marxar a l’atac i anotar un cop més, marxant en el marcador amb un 18-11. Aconseguim que en molts moments d’aquest quart les locals no tirin en els 24 segons de possessió. Això va fer que el segon parcial fos favorable un cop més per les igualadines (12-10), col·locant un resultat total a la mitja part de 25-21.

A la represa del partit, tot i la poca diferència en el marcador, les igualadines segueixen imposant el bon nivell defensiu, però no estan encertades de cara a cistella, i això fa que les visitants en facin un parcial de 0-7, posant-se per davant per primera vegada en el marcador (25-28). Després d’un temps mort demanat per en Pep Piqueras, les noies del sènior surten amb una altra energia i anoten els dos primers punts des de la línia de tirs lliures. La bona defensa i ara sí, l’encert de cara a cistella, ens posa una altra vegada per davant el marcador. El tercer parcial va ser de 8-9, que situava un marcador de 33-30.

En l’últim quart, el conjunt igualadí va seguir treballant fort en defensa. El treball col·lectiu de les igualadines es va imposar a les individualitats del Mataró. Les rotacions d’en Pep Piqueras i el seu equip tècnic, fent participar a les 9 sèniors disponibles pel partit, va ajudar l’equip a mantenir un nivell alt d’activitat durant els 40 minuts. L’últim parcial va ser de 12-11. Finalment el matx va acabar amb un resultat de Physic CB Igualada 45 – Platges Mataró 41.

Anotació Physic CB Igualada: C. Carner (7), E. Roda (-), N. Soler (4), J. Lamolla (7), M. Jane (2), M. Amatlle (3), B. Sellarès (2), M. Fernandez (-), B. Armengol (3), M. Teixidó (11), E. Freixes  (-), S. Carrasco (6).

Anotació Platges Mataró: H. Kador (2), T. Gomez (5), T. Ford (9), E. Murat (-), A. Magriña (5), E. Garcia (-), LL. Carceles (7), S. Lopez (-), M. Harris (5), R. Keohe (8).

Parcials: 13-11, 12-10 (25-21), 8-9 (33-30), 12-11 (45-41).

Àrbitres: F.A. Marin, J. Ruiz.