Els Traginers d’Igualada participen en els Tres Tombs d’arreu del país

42

Després que localitats com la d’Igualada hagin celebrat els seus Tres Tombs, seguidament ho continuen celebrant altres poblacions arreu de Catalunya fins ben entrat el maig.

El diumenge 11 de febrer l’Antic Gremi de Traginers d’Igualada participà als Tres Tombs de Mataró. Ho va fer amb l’espectacular carro de bigues estirat per tres cavalls i un parell de carruatges particulars.

I el passat diumenge 18 de febrer tampoc es va faltar a la cita en els Tres Tombs de Terrassa, en els quals s’hi va participar amb un carro de pagès estirat per un cavall, i dos carruatges particulars amb dos cavalls cadascun.

Aprofitem l’avinentesa per informar que finalment es va premiar la butlleta que sortejava un porc (o l’equivalent en carn per valor de 300 euros gentilesa de la cansaladeria-xarcuteria Tudela), la qual contenia els números 1119-3119-5119-7119-9119. L’afortunada ha estat la sòcia i també membre de la Junta de l’Antic Gremi de Traginers, Anna Morera i Paradell. Celebrem que hagi estat premiada i que pugui gaudir del premi.

El diumenge 4 de març l’entitat participarà simultàniament a Sant Joan de Vilatorrada i a Reus.