La Torre de Claramunt celebra aquest dissabte la 1a Festa de l’Esport i el Lleure

29

Aquest dissabte 8 d’abril tindrà lloc a la Torre de Claramunt, al Pavelló de Vinçó, la primera Festa de l’Esport i el Lleure organitzada per l’Ajuntament de la Torre amb la col·laboració i participació d’Anoia Jove del Consell Comarcal de l’Anoia.

La iniciativa va sorgir d’un grup de joves participants en el curs de premonitors el desembre passat. Ells, conjuntament amb les regidories de joventut i esports de l’Ajuntament, han estat els encarregats de programar tota l’activitat de la jornada.

Així, al llarg de dissabte es disputarà un torneig multi esportiu; futbol, volei i bàsquet per a joves de 12 a 18 anys, un dinar popular i una festa Holly Colours. Paral·lelament, es realitzaran diferents activitats esportives i lúdiques infantils perquè els més petits també gaudeixin de la festa. A més, hi haurà un punt d’informació en el que l’oficina Jove del Consell Comarcal de l’Anoia donarà assessorament i informació sobre temes vinculats a la salut, orientació acadèmica, orientació laboral i mobilitat internacional

L’alcalde de la Torre, Jaume Riba, explica que l’objectiu de la jornada és múltiple. D’una banda fomentar l’esport i a través d’ell impulsar el benestar i la qualitat de vida, i fomentar l’esport com a eina d’integració, educació i participació.

La jornada, oberta a tothom, excepte a la participació del torneig, dinar popular i festa holly en els que calia inscripció prèvia, tindrà lloc al Pavelló de Vinçó, de 10h del matí a 6 de la tarda.