Torna el Castanyada Rock a Piera

441

Castanyada.JPG

La nit del dissabte 31 torna el Castanyada Rock, a la Nau de Cal Sanahuja, un festival de música rock reivindicativa amb una cartellera que compta amb grups de gran renom a casa nostra.
El Castanyada Rock, organitzat per l’Associació Juvenil l’Espurna, és un festival de música rock reivindicativa que es porta a terme a Piera des de l’any 2004 cada 31 d’octubre coincidint amb la festivitat de Tot Sants. El Castanyada Rock té dos objectius principals: el primer és el de reivindicar la festivitat autòcona catalana de la castanyada envers de l’anglosaxona del Halloween. Per aquest motiu s’utilitza un format atractiu per a la gent jove com és un concert. El segon objectiu és el de situar Piera al mapa en el camp de l’oci nocturn per una nit i en el camp de la música reivindicativa catalana, i és per això que els grups que vénen i han vingut al Castanyada Rock són grups de gran renom a casa nostre i promeses emergents del panorama musical dels Països Catalans. Aquest any, el Castanyada ha confirmat la cartellera amb els grups següents: Fera Ferotge, Zoo, Banda Bassotti, Revolta21, Gatibu i Ebri Knight.
Podeu obtenir informació més detallada de com arribar al concert, els grups participants o la venda d’entrades al web www.castanyadarock.cat.

Bus nocturn gratuït
L’Ajuntament de Piera posa a disposició del jovent dels barris un servei de bus gratuït perquè puguin desplaçar-se al Castanyada Rock, amb diferents itineraris i horaris, i amb trajecte d’anada i tornada. Consulteu els trajectes i horaris en el document adjunt.