Toni Bou també s’imposa en l’última prova de la temporada a l’aire lliure

29

En els contraforts dels Alps es va disputar el darrer trial puntuable pel campionat del món a l’aire lliure, concretament al Metzeler Offroad Park, a la vora de la població de Pietramura di Dro. Es tracte d’una construcció artificial amb l’objectiu de ser un centre de l’esport de la moto offroad.

I com ja és habitual el pierenc Toni Bou es va imposar a la resta de rivals per posar el brillant colofó al seu 24è títol mundial. Aquestes eren les paraules de Bou al finalitzar el trial italià: “Estic molt content de la cursa d’avui, ja que no hem començat de la millor manera, però hem lluitat fins al final i ho hem tirat endavant fent una molt bona segona volta amb només dues penalitzacions i recuperant les sensacions damunt de la moto. Estic molt content de poder acabar la temporada amb una victòria. Ara toca gaudir d’aquest triomf i del títol mundial perquè aviat estem pensant en el Trial de les Nacions que disputarem la setmana que ve.  Finalment vull donar les gràcies al doctor de l’equip, Joaquim Terricabras i tot el seu equip mèdic que m’han ajudat a recuperar de les meves lesions durant la temporada”.

Aquest proper cap de setmana es disputarà el Trofeu de les Nacions a Sokolov a la República Txeca. L’equip estatal masculí estarà format per Toni Bou, Jeroni Fajardo i Jaime Busto. I el femení per Berta Abellán, Sandra Gómez i Neus Murcia.