Toni Bou també guanya lesionat

27

El pierenc Toni Bou ha guanyat una nova prova del Mundial de Trial, aquest cop a Bèlgica. El pilot català s’ha imposat aquest diumenge en la prova que es disputava a Comblain-au-Pont, i amplia així a 23 punts la distància respecte el segon classificat en el campionat del món.

Aquest cap de setmana, però ha estat més complicat de l’habitual. En la classificació d’ahir, Bou es va lesionar al genoll. Després d’una visita al metge del campionat i passar la nit amb diverses cures, el pilot de Montesa ha decidit competir avui. I ho ha fet per guanyar la prova. Després d’una primera ronda en què ha dominat clarament, en la segona només li ha fet falta conservar l’avantatge que tenia per sumar una victòria més en la classificació del mundial.

En declaracions posteriors a imposar-se, Bou manifestava que ” ho he passat bastant malament, salvant casi cada zona a límit, però finalment he aconseguit una primera posició fantàstica que és molt bona pel campionat”.

Un cop acabada la prova de Bèlgica, els pilots del mundial de trial tenen unes petites vacances d’estiu, ja que la següent data del campionat no serà fins el cap de setmana de l’1 i 2 de setembre.