Toni Bou suma una nova victòria en el trial del Palau Sant Jordi barceloní

24

Per tercer any consecutiu els pilots del Trial Indoor de Barcelona es van enfrontar a un recorregut dissenyat pel francès expert en trial Bernard Estripeau. Aquesta vegada foren set zones que garantiren espectacle, varietat i dificultat per satisfer al públic més entès i exigent del món. Aquest any eren dues zones amb blocs de formigó totalment noves, la sempre espectacular zona de grans bobines de fusta, una zona de roques i tres zones d’estructures metàl·liques.

I com ja és habitual en els dotze darrers anys en el que el trial indoor que es disputa al Palau Sant Jordi barceloní, el pierenc Toni Bou amb la Honda fou el clar dominador, per davant del tarragoní Adam Raga amb TRS i del gironí Jeroni Fajardo amb GasGas.

Això és el que deia Bou al finalitzar el trial: “Aquesta ha estat una prova molt exigent en la que he hagut de pilotar al màxim nivell des de la primer zona. Adam m’ha posat les coses molt difícils i el recorregut era realment complicat. A més aquest cinquè triomf de la temporada em situa en una posició privilegiada per aconseguir un nou títol de Campió del Món Indoor. D’altra banda, Barcelona ha tornat a ser una cita especial i els aficionats que han omplert el Sant Jordi han tingut un comportament excepcional”.

Com de costum entre els gairebé deu mil espectadors que es van donar cita al Palau Sant Jordi, van destacar la gran quantitat d’espectadors anoiencs entre els que hi havia desenes de pierencs per donar suport a Toni Bou, que amb aquesta ja porta cinc victòries consecutives en aquest mundial i és molt a punt ja de sumar un altre campionat del món.

Josep M. Vidal