Toni Bou s’imposa a Portugal: 12a victòria consecutiva al mundial a l’aire lliure

16

El de Portugal no va ser un trial fàcil per Toni Bou amb la Honda oficial, doncs a la primera volta va cometre alguna que altra errada i també va penalitzar per excés de temps empleat. Al segon pas per les zones, el pilot pierenc ho va poder corregit acabant finalment guanyant el trial portuguès per davant d’Adam Raga-TRRS- i Jeroni Fajardo-GasGas-.

Això és el que comentava Bou al final del dia: “Avui ha estat una cursa molt dura. Ha estat un cap de setmana força positiu, amb un terreny que ens agrada molt. Hem fet una molt bona segona volta a les zones, així que ens anem amb molt bon gust de boca d’aquí. Intentarem arribar més recuperats a França per poder fer una bona carrera. Sabem que, si guanyem, serem campions, cosa impressionant, però l’important és fer una bona carrera. Estic molt content i vull agrair a tot l’equip, ja que aquesta setmana ha fet un gran treball”.

Amb aquesta ja son dotze les victòries consecutives de Toni Bou al mundial a l’aire lliure, des de el mundial d’Andorra del 2018 i catorze en tots els trials d’enguany als mundials a l’aire lliure i indoor i les del campionat estatal, així com la seva victòria 110 dins el mundial de trial. Aquest cap de setmana es disputa a França la sisena prova puntuable i que una nova victòria ja li donaria pràcticament el campionat.