Toni Bou s’ha de conformar amb el tercer lloc al Trial d’Andorra

28

Després dels trials disputats a Catalunya i Japó, el campionat del Món de trial a l’aire lliure arribava a Andorra amb la participació del seu líder, el pierenc Toni Bou amb Honda.

Tot i que les zones eren relativament fàcils, el trial va ser dur per la forta calor, l’alçada i les llargues zones. Precisament el dia abans, el dissabte, es va celebrar la zona classificatòria i es va inaugurar el “Territori Toni Bou”, amb unes zones dissenyades per Bou, situat a la cota 1600 de Naturlandia.

Aquesta vegada el pilot anoienc que feia un any que guanyava tots els trials que disputava es va tenir que conformar amb el tercer lloc per darrera del guanyador Adam Raga-TRS- i del seu company a Honda el jove pilot càntabre Jaime Busto.

Bou al finalitzar del trial comentava: “L’error més gran ha estat el de la zona 14, perquè he fet la zona gairebé sense mirar, perquè anava fatal de temps, i m’he saltat una porta. Aquest error m’ha perjudicat molt, de fet, m’ha deixat sense la victòria. Altres penalitzacions eren previsibles, però aquest de la 14 … Bé, ja sabem que són coses que poden passar i l’únic que ens diu és que hem de seguir lluitant cursa a cursa pel campionat”.

Aquest diumenge es disputa a Lourdes una nova prova d’aquest campionat que continua encapçalat per Toni Bou.