Toni Bou s’emporta el 26è títol del mundial de trial

41

Organitzat pel Moto Club La Gaude es va disputar el trial de França pels voltants de Auron dins el magnífic marc dels Alps Marítims i a menys d’un centenar de km de la ciutat de Niça.

Com s’esperava, el pierenc Toni Bou amb la Honda va ser el guanyador i a la vegada s’emportava el títol de campió del món per tretzena vegada a l’aire lliure i vint-i-sisè amb els seus campionats indoors.
Molt content al final del trial francès francès, Bou comentava: “Avui ha estat una cursa en què ha costat molt poder marcar diferències sobretot durant les primeres zones. Així ho hem fet i hem arribat a 0 a la zona 8. Hem marcat una carrera molt intel·ligent, m’he sentit molt còmode sobre la moto. Com sempre no hi ha millor manera de guanyar un nou títol que amb una victòria i amb bones sensacions.
Ha estat un Mundial curt però intens, crec que aquesta temporada hem madurat molt. L’any passat vam tenir moltes lesions, aquest any hem estat molt còmodes a sobre la moto, s’ha vist amb les victòries i el pilotatge, així que ara toca viure el moment i gaudir de les vacances”.

 

Sense dubte, exemplar la carrera esportiva de Toni Bou i molt important que darrera ell venen uns pilots anoiencs molt joves que apunten alt com per exemple, Àlex Canales que pujà al podi de Trial125 en aquest trial francès, aixó com Pol Medinyà es va classificar en una bona cinquena posició.