El Comitè Olímpic Espanyol concedeix l’Ordre Olímpica a Toni Bou

57

El Comitè Executiu del Comitè Olímpic Espanyol va decidir atorgar al pierenc Toni Bou la seva màxima distinció: l’Ordre Olímpica del Comitè Olímpic Espanyol.

Els resultats obtinguts, no només durant la present temporada sinó també en tota la seva carrera professional, han estat determinants perquè el pilot anoienc sigui mereixedor d’aquesta distinció. Toni Bou suma 24 títols mundials, entre Trial a l’aire lliure i Trial indoor, a més dels seus 10 títols estatals de Trial xifra a la qual cal afegir els 7 guardons del Campionat d’Espanya de trial Indoor i els 14 del trial de les Nacions.

Enguany les Ordres Olímpiques han sigut lliurades a; Toni Bou (Motociclisme), Laia Sanz (Motociclisme), Mireia Belmonte (Natació), David Cal (Piragüisme), Saül Craviotto (Piragüisme), Juan Carlos Navarro (Bàsquet). Així doncs, dels 6 guardonats, 5 eren catalans, tots excepte David Cal.

L’acte va tenir lloc a Madrid el passat dijous dia 13, i per allò del destí Toni Bou no va poder recollir personalment la seva distinció ja que el cap de setmana abans al Japó es va trencar dues costelles i durant unes setmanes ha deguardar repòs absolut.