Toni Bou es proclama campió d’Espanya de trial a l’aire lliure a Andorra

22

A la Plaça Laurèdia de la població de Sant Julià de Lòria es va instal.lar el lloc per les assistències dels equips dels pilots participants, així com el Centre Cultural i Congressos Lauredià a la Plaça de la Germandat acollia la base de carrera del trial dAndorra puntuable pel campionat espanyol a laire lliure.

Aquesta vegada el triomf no va ser pel pilot pierenc Toni Bou-Honda- doncs va quedar segon per darrera del tarragoní Albert Cabestany-Sherco-, completant el podi en el tercer lloc Miquel Gelabert també amb Sherco, en aquest trial que constava de dotze zones. Tot i així Toni Bou ja es va proclamar campió matemàticament a falta dun trial per acabar el campionat.

Al finalitzar el trial, lanoienc Toni Bou comentava: Avui ha estat força complicat per a nosaltres. He sortit en el grup de davant i tots hem penalitzat molt perquè es feia molt difícil. Les zones patinaven i es desfeien; eren difícils. Sabem que, amb aquest reglament, coses així poden passar, i és per això que estic content de poder estar al podi i guanyar el campionat a falta d’una cursa. És molt satisfactori per a mi aconseguir el títol a Andorra. Culminem una temporada molt bona i vull agrair a l’equip i a la família el seu tracte, ja que fan sentir-me còmode i això m’ajuda a aconseguir aquests resultats.

Aquest trial andorrà també puntuava per diverses categories i en el que hi participaren pilots de Moto Club Igualada, Moto Club Montbui i Piera Scan, aconseguint unes bones classificacions. Així a TR2 sisè lloc de Sergio Ribau-Beta Trueba del Piera Scan i del mateix club vuitè Gerard Trueba-Beta Trueba-. A Junior setè Pol Mediñà-Beta Trueba- del Piera Scan i novè Carlos Brines-Montesa- també del Piera Scan- A Cadet segon Àlex Canales-GasGas- del Moto Club Igualada i cinquè Lluc Miquel-Sherco- del Moto Club Montbui.

Josep M. Vidal