Toni Bou i Gerard Trueba guanyen al Trial de Mallorca

12

Si les dues últimes temporades el trial mallorquí del campionat estatal de trial a l’alire lliure es va disputar per les rodalies de la població de Sant Joan, enguany la seu ha sigut Mancor de la Vall en plena serra de Tramontana mallorquina.
El vencedor va ser el pierenc Toni Bou amb Honda. La segona posició fou per Adam Raga amb TRS i la sorpresa va ser per el tercer lloc, fent el seu primer podi el molt jove pilot Miquel Gelabert amb Sherco.
“Estic molt content de començar amb una victòria el Campionat d’Espanya 2017! Hem fet alguns errors, perquè la carrera així ho permetia, era fàcil equivocar-se, però tot i això, hem aconseguit guanyar, així que és molt bon resultat. A la zona 11 he comès dos errors: volia el 0 i he volgut arriscar perquè portava bastants punts en lloc d’assegurar, però crec que podia haver tret la zona. Igualment, estic molt satisfet de com he anat en aquesta primera cursa del Nacional.”
La segona prova puntuable serà el segon diumenfge d’abril a la provincia de Guadalajara, concretamente a la població de Sigüenza organitzat pel Moto Club Alto Henares.
Aquest trial balear puntuava també per altres campionats estatals i en el que participaren varis pilots dels clubs comarcals. Així, a la categoria Junior, victòaria de Gerard Trueba (Beta Trueba) del Piera Scan, sisè lloc de Carles Brines (Montesa) i setena de Pol Mediñà (Beta Trueba) tots dos també del Piera Scan. A la categoria Cadet,segona posició de Àlex Canales (GasGas) del moto Club Igualada i cinquè Lluc Miquel (Sherco) del Moto Club Montbui. A la categria TR”, setè Sergi Ribau (Beta Trueba) del Piera Scan i a la categoria TR4, quart lloc de Joan Miquel (Sherco) del Moto Club Montbui.