Toni Bou i Àlex Canales guanyen el Trial de Sigüenza

47

A l’igual que l’any passat la sortida del trial de Sigüenza es feia des de la plaça de l’ajuntament d’aquest ciutat per després dirigir-se cap a les zones del cementiri, Oasis i La Lastra. A més del pilot oficial de Honda el pierenc Toni Bou, en aquest trial al ser puntuable per varies categories també pel campionat estatal a l’aire lliure hi participaren pilots de Moto Club Igualada, Moto Club Montbui i Piera Scan.

Ja dos dies abans, el divendres el vespre Toni Bou juntament amb el pilot càntabre Jaime Busto tots dos pilots de Honda representaren a l’estat espanyol en el Trofeu de les Nacions Indoor a la ciutat francesa de Pau, quedant primers.

A Sigüenza, Toni Bou va ser el vencedor per davant de Adam Raga-TRS- i Albert Cabestany-Sherco. Al finalitzar la prova, Bou comentava: “M’ha tocat obrir les zones d’avui i, tot i tenir algunes complicacions, hem pogut tirar endavant aquesta cursa i això ha estat gràcies a la feina de tots. És una victòria molt important, perquè hem pogut acabar davant, cosa que no era gens fàcil. El trial ha estat una mica més complicat que ahir, ja que al final, els organitzadors han modificat a més difícil les zones i m’ha agradat”.

Bones també les classificacions dels pilots dels tres clubs anoiencs que hi participaren a les diverses categories. Així Àlex Canales-Gas Gas- de Moto Club Igualada guanyava a la categoria Cadet, amb la quarta posició de Lluc Miquel-Sherco- del Moto Club Montbui.

A la categoria Junior, segon lloc de Gerard Trueba-Beta Trueba, quart Carlos Brines-Montesa-, desè Pol Mediñà-Beta Trueba-, tots tres pilots del Piera Scan. A TR2, dotzè lloc de Sergio Ribau-Beta Trueba- del Piera Scan i a TR4, sisè Joan Miquel-Sherco- del Moto Club Montbui.