Toni Albà farà el pregó de Festa Major d’Igualada; Obeses i Doctor Prats seran els grans concerts

198

La Festa Major d’Igualada se celebrarà aquest any entre els die 19 i 26 d’agost, amb un programa amb més de 150 propostes pensades per a tot tipus de públics. Entre d’altres, hi haurà concerts, representacions teatrals, cinema sota els estels, visites guiades, conferències, cercaviles, activitats tradicionals, esportives i per a tota la família.

Obeses, Doctor Prats i Llorenç Santamaria entre els concerts més destacats
D’entre totes les activitats d’aquest 2019 destaquen els concerts del cantant mallorquí de balades romàntiques Llorenç Santamaria. També hi haurà concert de Manel Fuentes amb les millors versions de Bruce Springsteen. La música catalana també tindrà protagonisme, amb un programa doble amb Doctor Prats i Obeses al Parc Central. La jove cantautora Suu, guanyadora del premi Enderrock de la crítica a millor artista revelació presentarà a Igualada el seu àlbum de debut, ‘Natural’. Després de la seva actuació, i com cada any, el Vaparir Tour de Ràdio Flaixbac, farà saltar, cantar, ballar, suar i cridar al món que estem més vius que mai!

L’actor Toni Albà serà l’encarregat de fer el Pregó de Festa Major i representarà la seva obra l”’Audiència I-Real’.

Cercaviles i elements tradicionals
Les cercaviles i correfocs com ja es tradicional tindran també un lloc destacat i la ciutadania les podrà seguir en tota la seva magnitud. Volem destacar l’inici el divendres amb la Tronada, la Passacalle de vigília del Sant i per culminar, l’espectacle inici correfoc a càrrec del grup Mal Llamp, amb motiu dels 30 anys de l’entitat. El dissabte, hi haurà la tradicional Cercavila i la Processó del Sant.

Aquests son alguns dels actes programats durant la setmana de la Festa Major d’Igualada, més endavant es podrà consultar a veuanoia.cat el programa detallat de cadascun dels actes.