T

16 de desembre de 2019

SCANDIANO 4
IGUALADA RIGAT 3

L’Igualada haurà de guanyar l’Scandiano a Les Comes per dos gols per passar a quarts de la WSE Cup. Els arlequinats van arrencar un bon resultat (una derrota per la mínima, 4 a 3) del PalaRegnani. A Itàlia es va veure un part molt igualat, amb uns arlequinats que van marxar al descans amb avantatge però que el desgast va perjudicar a la segona meitat. El 4 a 3 obliga a l’Igualada Rigat a remuntar el matx a Les Comes el proper 18 de gener.

El partit va començar de forma favorable per l’Igualada, que al minut i mig ja guanyava per 0 a 1, amb un gol de Méndez. Només 1 minut més tard Eladi Deitg va aturar un penal. Precisament des del punt de la pena màxima Ballestero va establir l’empat amb un tir exterior. Només 2 minuts més tard Méndez va tornar a posar per davant als igualadins amb una FD. Quedaven 17 minuts de primera meitat i el marcador ja no es va moure més, en part, gràcies a la intervenció d’Elagi Deitg en dues faltes directes.

Arxiu

A la represa, l’Igualada Rigat va sortir amb un home menys per una targeta blava a Marimon a les acaballes de la primera meitat. Gelmà va aconseguir l’empat durant aquest tram del partit, quan faltaven dos segons per recuperar el quart jugador de pista.

El gol va donar empenta als italians que en només 27 segons en van marcar dos més. Una cullera de Coy i una contra de Tataranni. El partit (i l’eliminatòria es posaven molt costa amunt). Però l’equip no estava disposat a deixar el pas a quarts en mans d’un miracle i Pla amb un remat al primer pal des de la frontal de l’àrea va aconseguir el gol que dóna esperances. A partir d’aquí els reggiani es van abocar a l’atac, però es van trobar davant la un immens Elagi Deitg, que va aconseguir deixar l’eliminatòria per decidir a les Comes.