Tere Armadans i Anna Vives cinquenes al Ral.li Catalunya Històric
T

27 de febrer de 2017

Al llarg del divendres i dissabte es va disputar la primera edició del Ral.li Catalunya Històric amb la participació de l’equip conegut com Nenas Team, format per la barcelonina Tere Armadans copilotada per l’igualadina Anna Vives amb VW Golf GTI. Constava de dues jornades de molts quilòmetres, amb 15 trams de regularitat, tots ells diferents, i un recorregut lineal de 740 km entre Barcelona i Perpinyà, i retorn a la Ciutat Comtal. Aquesta era la primera prova organitzada pel RACC en matèria de clàssics i que recuperava l’essència de l’antic “Rallye de las Dos Cataluñas”, disputat entre 1960 i 1965. Carles Miró i Iván Matavacas (Porsche) es adjudicat la cita, seguits molt de prop de Manel Roura-Toni Moragas (Fiat 131 Abarth), i de Joan i Álvaro Rollán (Porsche 911 T 2.2) que foren els tres primers classificats. Tere Armadans i Anna Vives es classificaren en cinquè lloc a molt poca distancia de puntuació del podi final.

El Rally Catalunya Històric “Trofeu Dues Catalunyes” va veure la sortida divendres passat a l’avinguda de la Catedral de Barcelona, amb Antonio Zanini-Guifré Pujol (Talbot Sunbeam Lotus) obrint la cursa encara que van haver de retirar-se molt ràpid a causa d’un problema d’encesa. Un altre gesta doncs de Armadans i l’igualadina Vives que ara fa un mes ja van aconseguir ser el primer equip femení classificat en el prestigiós Ral.li Monte-Carlo Històric