El Teatre de l’Aurora estrena el nou Cicle Les Golfes amb la comèdia “Aneboda (The Show)”

31

aneboda-aurora-golfes-igualada-veuanoiaAquest divendres 11 de novembre, el Teatre de l’Aurora estrena la gran novetat d’aquesta programació: el Cicle Les Golfes, un calaix de sastre que presentarà, en una única funció en divendres, espectacles de molt petit format, de tots els gèneres i disciplines artístiques, amb “petites perles” de l’escena actual. El Cicle Les Golfes, que també inclourà els consolidats Contes a Les Golfes, aixeca el teló amb Aneboda (The Show), una original comèdia escrita i dirigida per Joan Yago, un dels dramaturgs d’èxits del moment, i portada a l’escenari per la Cia. Patrícia Palomares.

La Sala les Golfes és un dels espais amb més encant del Teatre de l’Aurora. Entre altres propostes puntuals és l’escenari des de fa anys de la programació regular de les sessions de contes per a adults, que han tingut sempre molt èxit i una molt bona acollida de públic. Si la proximitat dels espectadors amb els actors, si l’experiència de veure i viure d’a prop les propostes escèniques és un dels trets essencials de la sala independent igualadina, aquesta experiència es potencia notablement a la Sala Les Golfes. Aquest és, doncs, l’espai idoni per portar a Igualada “petites perles que val molt la pena no perdre’s, petites joies que ens apassionen i que fins ara no sempre podíem encabir en la nostra programació” han explicat des de la sala independent igualadina.

Una comèdia original, fresca i divertida sobre els somnis i les esperances de tres amics

El Cicle Les Golfes s’estrena aquest divendres 11 de novembre, a les 21 h., amb Aneboda (The Show), una original comèdia signada per Joan Yago – autor, entre d’altres, de You Say Tomato, que va ser molt aplaudida pel públic igualadí el passat mes d’octubre- i interpretada per Ireneu Tranis, Nico Carbajal i Albert Pérez, tots ells membres de la Cia. Patrícia Palomares. A l’escenari, un quart protagonista: l’Aneboda, el model d’armari més senzill i a la vegada més popular de la cadena Ikea als anys noranta. Tres homes, a la trentena d’edat, munten en viu i a temps real aquest conegut armari mentre parlen de la necessitat de transcendir, de superar les insatisfaccions, tot compartint els seus problemes, esperances i il·lusions. Un d’ells creu que ha d’ordenar la seva vida mentre que els seus col·legues el conviden a transgredir-la una mica. Amb una juxtaposició d’imatges, músiques, coreografies i textos, Aneboda (The Show) és una divertida, fresca i original comèdia sobre les inquietuds i somnis d’una generació i sobre l’amistat.

Horaris i venda d’entrades

Aneboda (The Show), es podrà veure en funció única el divendres 11 de novembre a les 21 h. Com és habitual, després de la funció, els espectadors podran compartir les seves opinions en una tertúlia que obrirem amb els membres de la companyia. Les entrades 12 € i 10 € (amb els descomptes habituals) es poden adquirir per Internet i a la taquilla del Teatre de l’Aurora (a la plaça de Cal Font) una hora abans de cada funció. Més informació a www.teatreaurora.cat.