El Teatre de l’Aurora acull, en prímicia, l’espectacle “Simone”

26

Els igualadins estan de sort aquest cap de setmana i és que podran ser dels primers en veure Simone, el nou espectacle de Ramon Simó, abans d’estrenar-se al prestigiós Festival Temporada Alta i de fer temporada a Barcelona.

Simone narra la història d’un ministre de justícia que ha desaparegut voluntàriament. El dia en què el parlament ha d’aprovar el seu nou paquet de lleis, un fet inexplicable el deixa fora de joc. La seva nova realitat física el converteix en una amenaça pels interessos del partit. Sap que ningú és de fiar, sobretot la seva dona, que també té ambicions polítiques. I per això contracta els serveis d’una prostituta en hores baixes. Aquest espectacle escrit per Daniela Feixas es pregunta què passaria si, de forma espontània i radical, la natura comencés a reaccionar davant els desequilibris que la humanitat ha creat?

Simone és un espectacle amb tocs de comèdia, novel·la negra i ciència-ficció sobre el poder i el gènere, dirigit per Ramon Simó (exdirector del Festival Grec), a càrrec de Q-Ars Teatre, una reconeguda companyia catalana que ha trepitjat els grans teatres del nostre país com el Teatre Nacional de Catalunya, el Teatre Lliure, la Sala Beckett, la Sala Muntaner o La Seca Espai Brossa. A Simone hi trobem tres excel·lents actrius en escena: la pròpia dramaturga, Daniela Feixas, Tilda Espluga i Anna Güell.

L’autora, Daniel Feixas, va començar a escriure Simone quan el ministre Gallardón va presentar la polèmica reforma sobre la llei de l’avortament i es van iniciar multitudinaris esdeveniments protagonitzats per dones en contra d’aquesta llei. A posteriori, “l’obra s’ha revisat diverses vegades i l’actualitat ha confirmat que la realitat sempre supera la ficció amb individus com Trump o Putin, només per citar-ne dos exemples”, explica Feixas.

Horari i venda d’entrades

Les representacions de Simone tindran lloc  divendres 20 i dissabte 21 d’octubre a les 21 h i diumenge 22 d’octubre a les 19 h al Teatre de l’Aurora. Les entrades tenen un preu de 15 € i 12 € (amb els descomptes habituals) i es poden adquirir per Internet i a la taquilla del Teatre de l’Aurora (a la plaça de Cal Font) una hora abans de cada funció. Més informació a www.teatreaurora.cat.