El Teatre de l’Aurora acull un muntatge delicat amb un ambient que atrapa l’espectador

21

Aquest divendres, dissabte i diumenge el Teatre de l’Aurora acull un espectacle ambientat als anys 50, concretament a una nit de Sant Joan, poc abans de la revetlla. L’Anna, que viu tancada a unes golfes, rep la visita de la misteriosa noia del mirall. Mica en mica es van coneixent, explicant-se les seves pors i els seu desitjos, fins a descobrir les mentides i el terrible secret que una d’elles amaga.

El dramaturg Marc Torrecillas ha creat, juntament amb les actrius Ann Perelló i Lucía Torres, un espectacle delicat amb un ambient que atrapa a l’espectador i que evoluciona amb la història, on les llums i les ombres, els racons, els secrets, les pors i un cert misteri hi juguen un paper fonamental. La música, composada expressament per Xavi Lozano (Bufa&Sons) és, també, una peça imprescindible per aquest engranatge que permetrà a l’espectador descobrir i endinsar-se al gran secret.

Segons Josep Maria Ribaudí, membre de la Comissió de Programació del Teatre de l’Aurora “és d’aquelles peces de les quals no es pot explicar gairebé res per no fer spoilers”, però assegura que es tracta d’un treball “amb un text molt elaborat i llenguatge acurat que recorda a la plaça del Diamant de Mercè Rodoreda”. Segons Ribaudí “és una peça molt treballada on van aflorant velles històries, com si anéssim traient capes de la ceba del subconscient”.

Pel que fa a l’escenografia i la il·luminació juguen un paper fonamental: unes golfes antigues on s’hi estenia la roba, on s’hi pot buscar alguna i amb un ambient que atrapa a l’espectador i un espai escènic on les llums, les ombres i la música en son un protagonista més.

Horari i venda d’entrades

Les representacions d’Anna, tindran lloc divendres 2,  dissabte 3 de març a les 21 h. i diumenge 4 de març a les 19 h.  Després de la funció de divendres, els espectadors podran compartir les seves opinions en una tertúlia que obrirem amb les integrants de la companyia Del Nord i amb el seu director, Marc Torrecillas. Les entrades tenen un cost de 15 € i 12 € (amb els descomptes habituals) es poden adquirir per Internet i a la taquilla del Teatre de l’Aurora (a la plaça de Cal Font) una hora abans de cada funció. Més informació a www.teatreaurora.cat.