Tatanka enceta un nou calendari de sortides a les protectores d’animals

42

L’Associació Tatanka prepara per aquest any 2017 moltes sortides a les protectores i altres activitats mediambientals i solidàries. Enceten el calendari aquest diumenge, amb una parada a la Fira del Camí Ral per continuar divulgant la seva tasca i recaptar diners per a les protectores amb la venda de nous articles. També hi haurà, com cada any, recollida de menjar per a gats i gossos, i mantes perquè puguin aguantar l’hivern.

Des de fa set anys l’associació es reuneix, com a mínim, una vegada al mes per anar a passejar o netejar les instal·lacions de diverses protectores de Catalunya. És una activitat oberta a infants i adults que els agradin els animals i vulguin fer alguna cosa per a ells.

El dia 29 de gener, com cada últim diumenge de mes es farà la primera sortida de l’any. També en aquesta activitat es podrà fer donacions de mantes, menjar, medicaments, corretges… La recollida es farà a l’hora de la sortida que està prevista a dos quarts de deu del matí, al passeig de la Indústria, davant l’estació del tren, o bé a Igualada, deu minuts abans, a l’estació. Marxen en cotxes particulars compartits pels que no tenen vehicle. La tornada serà cap al migdia. Podeu confirmar l’assistència a l’activitat per telèfon 630 11 39 08.

L’entitat també prepara més sortides de les quals informarà durant la Fira del Camí Ral.

Per qualsevol informació o per contactar amb l’entitat també us podeu adreçar al www.facebook.com/groups/tatankateam/ i tatankagrup@gmail.com