Tarda de festa familiar en la segona jornada de l’European Balloon Festival

102

Aquesta tarda de divendres, a partir de 2/4 de 6 el Parc Central acollirà una festa familiar en el marc de l’European Balloon Festival. La jornada servirà, a més de passar-s’ho bé, com a part del procés participatiu per definir el futur espai de joc i lleure del Parc Central.
La jornada comptarà amb activitats infantils com ara globus gegants, girafes de roba de 3 metres d’alçada, capgrossos, tallers de maquillatge, tallers de retallar i pintar globus i, allò més important, un taller per dibuixar tot allò que els nens i nenes d’Igualada voldrien trobar en el que ha de ser el parc infantil més gran de la capital de l’Anoia.

En aquesta festa hi participaran també l’Àlex i el Pau de la família del Super3 i, al voltant de 2/4 de 9, un cop s’hagin enlairat els globus participants en el segon vol de tarda del festival, actuaran les Macedònia, en una cita que espera congregar un nombrós públic familiar.

El consistori va iniciar la passada primavera, de la mà del Consell Municipal dels Infants i dels corresponsals de La Kaserna als instituts de la ciutat, un procés que vol fer partícips els centres educatius, les entitats i les famílies a l’hora de definir com ha de ser la futura ampliació del parc. Aquesta afectarà l’illa més propera a l’Hospital, delimitada pels carrers Itàlia i Guimaraes i l’Avinguda Catalunya, amb una superfície de 25.000 m2, amb la voluntat de convertir-la en una zona d’esbarjo i joc dins d’un entorn natural, orientada a diferents franges d’edat.

Matí amb el vol de ciutat

Aquest matí s’ha fet el vol de ciutat, en què alguns globus han deixat el Parc Central i s’han enlairat des de la Plaça de Cal Font i la Plaça de l’Ajuntament. A diferència d’ahir, el temps ha respectat als participants i els vols s’han pogut enlairar en l’horari previst, a les 7 del matí.