El talent creatiu i el potencial tèxtil de l’Anoia s’exhibeixen en la primera edició de la 08700

24

Aquest 23 de febrer, el Cercle Mercantil d’Igualada ha acollit la primera edició de la 08700 Nits de Pell i Punt, un esdeveniment econòmic i cultural impulsat per el Consorci de Comerç Artesania i Moda de Catalunya, la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament d’Igualada i l’Agrupació Tèxtil FAGEPI, amb la intenció de connectar Igualada amb la passarel·la de moda 080 Barcelona Fashion i reivindicar el talent de les persones, la creativitat de les marques i la capacitat industrial de l’Anoia com una part central de la Catalunya creativa.

Dalt de la passarel·la es va poder veure el talent emergent del jove dissenyador igualadí Xavier Grados, de la dissenyadora catalana especialitzada en punt, Alicia González, i de la guanyadora del premi de disseny de la Fira BSTIM 2016, Núria Costa. L’empresa de pelleteria VM La Sibèria, fundada el 1891, va tancar la desfilada amb la seva col·lecció de pell.

Hi van assistir l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, el conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, la directora general de Comerç, Muntsa Vilalta, la delegada del Govern a la Catalunya Central, Laura Vilagrà, i nombroses autoritats locals i representants de l’àmbit empresarial de la comarca.

Feu clic aquí per veure la galeria d’imatges.