La superioritat a les àrees dona la victòria a l’Igualada davant el Vilaseca

18 de desembre de 2017

Els blaus aconsegueixen la primera victòria a domicili en l’etapa de Mestre i se’n van de vacances amb molt bones de sensacions.

Els igualadins sabien de la dificultat de jugar al camp tarragoní, i tot i tenir al inici el domini del joc, volien arribar a la porteria rival amb presses, fet que provocava, que amb la forta pressió local, es perdessin moltes pilotes en zona de perill propi. El que va donar peu a uns minuts en que el Vilaseca va tenir més ocasions que l’Igualada. En aquesta situació, el gran porter Dani va tornar a demostrar la seva gran qualitat amb una espectacular i miraculosa aturada.

Els anoiencs es mantenien vius, gràcies al seu enorme porter, i en un contracop iniciat per Martí, ell mateix va assistir a Fran per fer el 0-1, al minut 36. El gol va donar molt aire als blaus, que es van fer amb el control de joc, anestesiant la forta pressió rival.
S’arribà a al descans amb una victòria per la mínima.

A la represa, els igualadins van intentar seguir amb la tònica de joc habitual: control defensiu, sortides amb bones triangulacions, i amb ràpides transicions d’atac a defensa front les pèrdues de pilota.

Això va fer que els minuts passessin amb el mínim avantatge, que podia posar nerviosos als visitants, amb una pressió intensa final del Vila-seca . En els darrers minuts hi van haver varis corners i pilotes penjades front la porteria de Dani. Els Igualadins van saber defensar-se molt bé.

En el darrer minut, els locals van tenir una clara oportunitat, però en el contracop, Doblas va poder definir una gran jugada i poder viatjar amb els tres punts cap a Les Comes.

Mestre es mostrava molt satisfet per la important victòria aconseguida fora de casa; la segona de la temporada.
Una victòria front un gran rival, que de ben segur pocs punts perdrà a la Costa Daurada.

Mestre deia: “Les victòries només han de servir per seguir treballant, tot valorant l’esforç del tots els jugadors”.

Amb aquests tres punts, els blaus escalen fins la sisena posició, amb 24 punts.
Ara toca descansar fins el 7 de gener, quan l’Igualada rebrà al Tortosa.

Alineació : Dani Lledó, Eloi, Thomas, Cano, Bernat, Èric, Moragas, Güell, Joel, Martí i Fran.

També van sortir: Morillas, Abdel, Aleix i Doblas.