18.4 C
Igualada
Dilluns, setembre 27, 2021

Sopars d’empresa “en sabatilles”, la idea del Somiatruites per esquivar la covid

El mes de desembre tradicionalment és un dels més forts de l’any pel sector de la restauració, ja que s’organitzen els sopars d’empresa i els àpats familiars o de grups d’amics. Les restriccions per la covid-19 fan que molts restauradors busquin alternatives davant la impossibilitat que es puguin fer trobades de grups grans. “El mes de desembre és molt important per a nosaltres i hem buscat alternatives perquè es puguin fer àpats de Nadal o sopars d’empresa a casa”, explica a l’ACN un dels responsables del restaurant Somiatruites d’Igualada, Xavier Andrés.
D’aquesta manera, el Somiatruites ha volgut reinventar el sopar d’empresa i oferir-lo d’una manera diferent i original. L’han batejat com “Sopar d’empresa en sabatilles” i l’objectiu és que les empreses no renunciïn a organitzar els tradicionals sopars de Nadal, una de les principals fonts d’ingressos dels restaurants. El dia i l’hora acordats, el restaurant Somiatruites farà arribar el sopar personalitzat a la seu de l’empresa perquè cadascú se’l pugui endur a casa ja enllestit i no hagi de cuinar res.
El sopar inclourà un joc que els comensals podran fer a casa i que consisteix en combinar i emplatar els diferents productes de la manera més creativa possible, penjar una foto del plat a les xarxes socials i competir amb els companys de feina per veure qui ha aconseguit la millor presentació. La proposta guanyadora s’emportarà una experiència al Somiatruites, que pot anar des d’un menú al restaurant fins a una nit d’hotel.

Andrés relata que viuen la situació causada per la covid-19 i les restriccions al sector “amb resignació”: “per responsabilitat sanitària hem complert totes les restriccions, com tothom”. Tot i això, el responsable del restaurant d’Igualada assegura que han intentat “no parar en cap moment”. “Des del primer dia hem fet servei a domicili i hem tingut l’hotel obert per la gent que ve de fora a treballar”, assegura Andrés, que afegeix que “estem lluitant per mirar de tenir el màxim de treballadors en actiu i, dins d’aquesta anormalitat, ser el màxim de normals possibles”. El restaurant té un terç de la plantilla treballant i la resta en ERTO.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

A la Boutique Hotel Cal Roure, “Plou a l’escala”, de Kima Guitart, o l’art de pintar les sedes

La Boutique Hotel Cal Roure, a la plaça de l’Ajuntament, més enllà de donar vida a un singular edifici del patrimoni arquitectònic igualadí, amb...

El Casal de Calaf celebra el 125 aniversari amb una gran festa

Aquest diumenge el Casal de Calaf està de festa: compleix 125 anys i per celebrar-ho ha programat diversos actes. A les 12 del migdia es...

Les obres de la plaça Picasso de Vilanova, a punt de començar

L’Ajuntament de Vilanova del Camí entoma una de les obres més importants del mandat, la remodelació de la plaça Picasso, una de les més...

“Hem de ser responsables i pensar en global. Que les oportunitats vinguin és millor que buscar-les fora”

El proper 24 d’octubre Jorba viurà una consulta popular per conèixer la seva postura sobre el polígon industrial inclòs en el Pla Director Urbanístic...

L’editorial: Bona Fira, i bona economia!

Aquest divendres es va estrenar la 68a edició de la fira multisectorial d’Igualada, i, després d’any i mig de pandèmia, comencen a veure’s els...
Compartir